torsdag 21. oktober 2010

Sambuarane våre

Her i Santa Barbara bur me saman med tre kjekke gutar som Espen har gått i klasse med i Trondheim i 3 år no. Både Espen, Per, Anders og Erlend er alle på same utveksling, men tek litt forskjellege fag her.

I tillegg har me fått inn ei triveleg amerikansk jente her som heiter Rebecca. Me fant ut at det berre var positive effektar ved å leige ut eit rom me hadde "til overs", så då me fekk klarsignal frå huseigaren, la me ut ei annonse. Me hadde gjort oss opp ei meining om kva me såg etter: Me ville ha ei jente (reknar med eg ikkje treng å grunngi det noko vidare), hu skulle vere ikkje-norsktalande, slik at me er nødt til å snakke engelsk i kvardagen, og ho kunne godt vere amerikansk, slik at me får den amerikanske kvardagen endå tettare innpå oss. Og jammen fekk me det akkurat slik som me ville!

Heile gjengen samla i stova

På biletet er heile gjengen samla (betre bilete kjem sikkert etterkvart),- frå venstre: Anders, Erlend, Per, Rebecca og Espen. Nils sit med ryggen til, og er ein femte studiekamerat som bur ikkje så langt unna oss. Han hadde hatt bursdag i sommarferien, og sidan gutta har tradisjon for å ta med kake på skulen når ein har bursdag, sluntra han ikkje unna, og gjorde det godt igjen med å komme med kake til oss ein kveld! Ei skikkelig amerikansk sådan:

Takk, trivelege Nils, og gratulerar på etterskudd:)

3 kommentarer:

  1. jammen brit, heile gjengen kan jo ikkje vær samla når ikkje du e der!

    SvarSlett
  2. Jammen nåken måtte jo ta bilde jooo! Så eg e der, -ca midt mellom Rebecca og Espen ser du vel;)

    SvarSlett
  3. Hmmm..... JEG synes du henger i taket jeg.... Klemmer fra Diva og meg ;-)

    SvarSlett